Velkommen til BMJ

"Levering til aftalt tid er et grundprincip, og drejer det sig om et skib i drift eller anden hasteopgave, er vi altid i stand til at give sagen førsteprioritet og følge leveringen helt til dørs." - Poul Pinholt CEO at BMJ Marine

Marinefiltre efter standarderne DVS 32012 & DVS 32013 fremstilles på BMJ Maskinfabrik A/S i Stoholm, Jylland. Det særdeles robuste og driftsikre filter er oprindelig udviklet på Lindø Skibsværft i 1980’erne.

BMJ Maskinfabrik haft siden 2000 fast produktion af Bergla specialfiltre til skibsindustrien, fremstillet efter DVS-standarderne. Svejseafdelingen er blevet udvidet med en vertikal flammeskærer, og firmaet betjener i dag en bred kreds af nordeuropæiske værfter og rederier med disse filtre. Mindre standardmodeller produceres til lager, mens større filtre produceres efter ordre til omgående levering.

Hele fremstillingsprocessen er klassisk, dansk svejsehåndværk, og hver enhed kvalitetskontrolleres, trykprøves og certificeres før afsendelse til kunden.

 

Filtrene monteres med vinge­møtrikker og udstyres som standard med en indvendig kurv til opsamling af fremmedlegemer. Efter galvanise­ringen kan de endvidere leveres med specialbelæg­ninger som f.eks. gummi eller andet materiale.

 

 

Flere af medarbejderne hos BMJ er specialiseret i fremstilling af søfiltre, som foregår i en selvstændig afdeling i maskinfabrikken. Efter en tilbygning i 2002 har BMJ Maskinfabrik kunnet gennemføre en omfattende opgradering af produktionsudstyret med flere CNC-drejebænke, CNC-fræsere og i 2007 også en 9-akset Okuma Mac Turn 350.